OLANDA-BELGIA, ”AMICAL” ÎNTRE VECINI

OLANDA-BELGIA, ”AMICAL” ÎNTRE VECINI

Echipele naționale se află pe ultima porțiune a pregătirilor pentru partidele oficiale programate la finalul acestei săptămâni, dar și pentru unele amicale, de la începutul săptămânii viitoare. Unii aleg să se antreneze, alții aleg meciuri. Olanda și Belgia au ales a doua variantă, profitând și de vecinătatea lor, astfel că se vor întâlni la Amsterdam într-un ”amical” de lux. În aceeași situație se regăsește și Grecia, care a ales să se pregătească împotriva Belarusului înaintea importantei confruntări cu Bosnia. Programul zilei de azi cuprinde și câteva partide ce pot deveni atractive din diverse competiții din fotbalul englez. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

GRECIA – BELARUS, miercuri, 09.11, ora 21:15 (AMICAL)

Grecia pregătește cu Belarus duelul contra Bosniei

Grecia și Belarus pregătesc pe stadionul ”Karaiskakis” din Pireu meciurile lor din week-end cu Bosnia, respectiv Bulgaria, din preliminariile CM 2018. După primele 3 etape, prima are punctaj maxim în grupa sa, unde ocupă poziția secundă, cealaltă se află pe locul 5 în propria serie, cu două puncte.

Elenii trec printr-o perioadă fericită. Echipa antrenată de germanul Michael Skibbe este neînvinsă de 5 jocuri, toate câștigate, ultimele două fără gol primit. Ultimul eșec a fost un 0-1 într-un ”amical” în Australia, în iunie. În precedenta apariție acasă s-a impus, 2-0 cu Cipru, cedând o dată în anterioarele 4 vizite primite, 2-3 într-un test cu Islanda, în martie. Restul de 3 au fost doar victorii.

Belarus nu a mai câștigat de 3 dispute, cu două remize, una ”albă”, flancând un eșec. Precedentul succes a fost un 1-0 într-o partidă de pregătire din Norvegia, în august. Bielorușii s-a înclinat în precedenta deplasare, 1-4 cu Olanda, eșec suferit după două triumfuri consecutive, între care un 2-1 în Irlanda. Aceste victorii sunt, totodată, unicele de 6 vizite făcute încoace.

O singură dată s-au mai întâlnit cele două reprezentative. Acest lucru s-a petrecut în februarie 2006, tot într-un ”amical”, cu Grecia învingătoare cu 1-0 (Samaras 15) pe teren neutru, în Cipru, la Limassol.

AICI GĂSIȚI COTELE LA GRECIA – BELARUS

 

OLANDA – BELGIA, ora 21:45 (AMICAL)

”Amical” între vecini

Pe ”ArenA” din Amsterdam”, Olanda și Belgia își testează reciproc forțele înainte de partidele lor din eliminatoriile CM 2018 cu Luxemburg, respectiv Estonia. Batavii nu au început nemaipomenit calificările, fiind pe locul 3, cu 4 puncte în 3 jocuri. În schimb, ”diavolii roșii” au pornit tare, fiind lideri în grupa lor cu punctaj maxim.

Olanda a pierdut ultimul joc, 0-1 cu Franța chiar acasă, în primul eșec după două partide invincibile, terminate cu un egal și o victorie. Tot contra ”cocoșilor”, elevii lui Danny Blind au bifat primul meci din precedentele 12 în care nu au izbutit să înscrie. Un 4-1 cu Belarus, acum două vizite primite, a devenit unicul lor triumf din anterioarele 7 partide de acasă, restul de 6 fiind toate pierdute, două dintre ele fără să fi marcat.

Belgia vine după 3 dispute imbatabile, toate câștigate fără să fi primit vreun gol, dar cu 13 date. Anterior suferise două înfrângeri, una la Euro 2016, 1-3 cu Țara Galilor, și alta într-un ”amical”, 0-2 cu Spania la debutul pe banca sa a tehnicianului spaniol Roberto Martinez. Anterioarele 3 prezențe ”afară” le-a terminat numai cu succese, serie începută după un 1-2 într-un test în Portugalia, unicul insucces de 6 vizite făcute încoace.

Blind nu-l are la dispoziție pe Van Persie, accidentat. Dincolo, Martinez poate conta din nou pe Kompany, recuperat după o mai lungă accidentare. Ciman și Fellaini au sosit mai târziu la lot, dar motivat. Ultimul, ca și Moussa Dembele, are oarece probleme medicale, surmontabile totuși. Neconvocat a rămas Nainggolan.

De 6 dueluri directe (4 remize, apoi două eșecuri) nu a mai învins-o Olanda pe Belgia. Ultima sa victorie a fost un 3-1 în septembrie 1997, la Rotterdam, în preliminariile CM 1998. Precedenta înfruntare a avut loc la Bruxelles, într-un test în august 2012, și s-a încheiat cu triumful belgienilor cu 4-2, deși erau conduși, 1-2, cu un sfert de oră înainte de final. În mai 2004 ei se impuseseră și ”afară”, 1-0 într-un meci de verificare jucat la Eindhoven.

AICI GĂSIȚI COTELE LA OLANDA – BELGIA

 

GRIMSBY – SHEFFIELD UNITED, ora 21:45 (ANGLIA, FL TROPHY)

Ultima șansă pentru Sheffield

Grimsby și Sheffield United își joacă fiecare una dintre ultimele șanse de calificare. Ele se confruntă în faza grupelor FL Trophy, o competiție asemănătoare Cupei Ligii la care iau parte 48 de echipe din liga a 3-a și a 4-a din Anglia, plus alte 16 din campionatul de tineret, toate împărțite în 16 serii regionale de câte 4 formații. După două etape, ambele formații sunt codașe în grupa lor, fără niciun punct în cont.

Pe locul 8 în a 4-a divizie, Grimsby nu a mai învins și nici nu a marcat de 3 jocuri, cu o remiză flancată de câte un eșec. Mai mult, de 7 partide încoace nu a obținut decât o victorie, plus două egaluri și 4 înfrângeri, perioadă în care a înscris doar un gol. Ultimele 3 apariții acasă au însemnat numai insuccese, toate la zero, precedate de un 1-0 cu Newport, unicul triumf din precedentele 5 vizite primite, restul de 4 fiind pierdute fără să dea vreun gol, dar luând 7.

Sheffield United ocupă a 4-apoziție în liga a 3-a. Nu a mai cedat de 5 meciuri, cu un egal și 4 victorii, 3 dintre ele fără să fi încasat gol. În schimb, înscrie constant de 12 meciuri. Ultimul eșec a fost un 1-2 acasă cu Walsall și este singurul de 14 dispute încoace. ”Afară” tocmai a încheiat 3-3 la Bradford, al 3-lea egal din precedentele 4 deplasări. Oricum, pe teren străin nu s-a mai înclinat de 6 confruntări, jumătate câștigate și toate cu gol dat.

Cele două grupări nu s-au mai întâlnit din stagiunea 2002-2003 a ligii secunde. Atunci Sheffield United s-a impus de două ori, cu 2-1 acasă și 4-1 ”afară”. Cu o ediție în urmă din aceeași competiție triumfase și Grimsby, 1-0 pe propria arenă în unica victorie din ultimele 12 dueluri directe.

AICI GĂSIȚI COTELE LA GRIMSBY – SHEFFIELD UNITED

 

WYCOMBE – COVENTRY, ora 21:45 (ANGLIA, FL TROPHY)

Coventry speră la primul loc

Wycombe și Coventry se bat pentru șefie în grupa lor din FL Trophy, o întrecere asemănătoare Cupei Ligii la care participă 48 de echipe din liga a 3-a și a 4-a din Anglia, plus alte 16 din campionatul de tineret, toate împărțite în 16 serii regionale de câte 4 formații. Nici una nu a iertat nimic până acum, astfel că ocupă primele două poziții cu punctaj maxim.

Ocupanta locului 21 în a 4-a divizie, Wycombe a învins în precedentul meci, 2-1 la Portsmouth în Cupă, după o așteptare de 4 jocuri, două dintre ele pierdute. În tot acest răstimp a luat mereu gol, marcând în 3 dintre partide. Ultima prezență de pe propria arenă s-a încheiat rău, 0-2 cu Barnett, eșec suferit după 4 meciuri imbatabile, toate câștigate cu 10 goluri date și numai unul încasat.

Pe a 18-a poziție în liga a 3-a, Coventry este imbatabilă de 5 jocuri, terminate cu două egaluri la unu și 3 succese cu câte două reușite. Anterior acestei serii pierduse la Charlton (0-3), unica înfrângere în precedentele 9 dispute și unica partidă din anterioarele 10 în care nu a putut marca. Pe teren străin nu s-a mai impus de 3 confruntări, cu un insucces urmat de două egaluri. Mai mult, nu are decât un succes în ultimele 11 vizite făcute, 7 dintre ele soldate cu eșecuri, 4 fără gol dat.

Cele două formații s-au mai înfruntat numai o dată, în septembrie 2014, tot în FL Trophy. Atunci, Coventry a învins la Wycombe cu 1-0.

AICI GĂSIȚI COTELE LA WYCOMBE – COVENTRY

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă