Articolul precedent

VA TRECE PALMEIRAS ȘI DE OBSTACOLUL DIN BELO HORIZONTE?

VA TRECE PALMEIRAS ȘI DE OBSTACOLUL DIN BELO HORIZONTE?

Doar 4 meciuri mai are de tras Palmeiras pentru a ajunge la finalul dorit. Adică la un nou titlu de campioană a Braziliei, pe care-l așteaptă de mai bine de 20 de ani. Palmeiras, la care joacă în continuare, la 42 de ani, fostul mijlocaș al lui Bayern și Real Madrid, Ze Roberto, dar și noul star al Braziliei, viitorul jucător al lui Manchester City, Gabriel Jesus, are acum 4 puncte peste Flamengo, dar diferența s-ar putea mări la 7 în cazul unei victorii la Belo Horizonte, cu Atletico Mineiro. Palmeiras n-are însă meci ușor, căci Atletico Mineiro e pe locul 4, având inclusiv șanse matematice la titlu, dar cu aspirații de urcare pe un loc de calificare directă în Copa Libertadores. Duelul pentru titlu include și pe Santos, care joacă tot în această noapte acasă cu Vitoria Bahia, un meci aparent facil, și așteaptă să profite de un eventual pas greșit al liderului pentru a se apropia. Programul zilei, care face legătura spre week-end-ul agitat ce urmează, e completat de un Dinamo-Astra în Cupa Ligii, cu probleme pentru ambele combatante, de partide din Cupa Portugaliei, dar și de handbal din Liga Campionilor la băieți, cu Dinamo în prim-plan. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

ASTRA – DINAMO, ora 20:30 (ROMÂNIA, CUPA LIGII)

Duelul din campionat s-a mutat acum în Cupa Ligii

Astra și Dinamo se luptă pentru un bilet în semifinalele Cupei Ligii. Giurgiuvenii s-au calificat direct în această fază, pe când  ”roș-albii” au jucat și în etapa anterioară, 2-1 cu FC Voluntari. Învingătoarea din meciul de pe ”Marin Anastasovici” o va înfrunta apoi pe Steaua, în dublă manșă.

Abia pe locul 10 în Liga 1, Astra este neînvinsă de 7 jocuri, cu 4 remize (una ”albă”) și 3 victorii, ultima fiind un 2-0 acasă cu Pandurii. De alte 4 partide marchează mereu, dar nu mai mult de două goluri. Imbatabilitatea de pe propria arenă durează de 4 meciuri, cu două egaluri la unu încadrate de câte un succes la zero. 0-2 cu Gaz Metan este precedentul eșec de acasă, dar și singura de 16 confruntări încoace în care nu a înscris, în 10 cazuri numai câte o dată.

Dinamo ocupă a 6-a poziție în campionat. Nu a mai pierdut de 4 jocuri, cu un nul și 3 triumfuri, fiecare cu minimum două reușite. Elevii lui Ioan Andone marchează mereu de 7 partide, dar în 6 au și luat gol. Anterioarele două apariții ”afară” au însemnat victorii cu același 2-1, obținute însă după o așteptare de 5 partide, 3 terminate cu înfrângeri. Notabil, ei au dat și au luat mereu gol de 8 deplasări încoace.

Cele două echipe tocmai s-au întâlnit recent în campionat, 2-2 la București, după ce în tur Dinamo se impusese la Giurgiu cu 4-1. Acesta este unicul eșec suferit de trupa condusă de Marius Șumudică în precedentele 5 dueluri directe, pe lângă două egaluri și două triumfuri, unul realizat acasă sezonul trecut, scor 4-2.

La gazde, probleme medicale au Alibec și Filipe Teixeira. ”Nu cred că o să poată juca”, a declarat Șumudică, el completând că ”am avut jucători la echipa națională, cum sunt Lung și Săpunaru, pe care nu am cum să-i folosesc”. Dincolo, Andone nu se confruntă cu probleme speciale de efectiv, de la ultimele pregătiri absentând cei plecați la ”naționale”, precum Filip, Rotariu, Nemec, Mahlangu, Penedo.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ASTRA – DINAMO

 

SPORTING – PRAIENSE, ora 22:15(PORTUGALIA, CUPĂ)

Sporting e mare favorită în fața liderului din liga a 3-a

Sporting se confruntă cu Praiense în ”16”-imile Cupei. Între cele două echipe, aflate înaintea primului duel direct all-time, există un decalaj important. Echipa din Lisabona ocupă locul 3 în prima ligă, pe când adversara este lider în a 3-a divizie.

Un 3-0 acasă cu Arouca este ultimul rezultat bifat de Sporting. A fost prima victorie obținută după o pauză de 4 jocuri, cu două egaluri flancate de câte un eșec, dar și întâiul meci în care a marcat, ceea ce nu-i reușise deloc în anterioarele două. În 8 partide stagionale pe ”Alvalade”, toate cu gol dat, a cedat numai o dată, dar nu pe plan intern, ci în grupele Ligii, 1-2 cu Dortmund. În rest, pe propria arenă a mai înregistrat un egal și 6 triumfuri.

Praiense este invincibilă în actualul sezon. În precedentele două meciuri doar a remizat, ambele cu 0-0, după ce anterior legase nu mai puțin de 11 victorii, fiecare cu minim două reușite. 8 din totalul de 13 jocuri le-a încheiat și cu gol primit. Cele două remize albe le-a bifat numai în deplasare, de unde mai devreme revenise cu 5 succese, două dintre ele la zero. Anteriorul eșec extern l-a încasat în aprilie, acum 11 vizite făcute.

Contra lui Praiense, antrenorul Jorge Jesus le va da o șansă câtorva jucători mai puțin utilizați, precum Meli, Mattheus Pereira și Ricardo Esgaio. ”Cine nu va profita de această oportunitate riscă să părăsească echipa în pauza de iarnă”, a avertizat tehnicianul.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SPORTING – PRAIENSE

 

SANTOS – VITORIA BAHIA, ora 23:30 (BRAZILIA, SERIE A)

Santos n-are marjă de eroare dacă mai vrea titlul

FC Santos nu mai are marjă de eroare în tentativa de a păstra șanse la titlu. Înaintea etapei a 35-a, cu 4 înainte de final, formația echipa în alb-negru ocupă poziția secundă, cu 64 de puncte, 6 sub liderul Palmeiras. În vizită îi vine Vitoria Bahia, și ea cu grijile ei: se afla doar pe locul 16, primul neretrogradabil, cu 39 de puncte, unul peste ”zona fierbinte”.

Cu cea mai bună apărare și al 3-lea atac, golaveraj 53-29, și cu cele mai puține remize, 4, Santos este invincibilă de 7 runde, perioadă în care a izbutit un egal și 6 victorii, ultimele 3 consecutive, iar alte 5 la limită. În 4 din aceste jocuri nu a luat gol. Precedentul eșec, 0-1 la Sport Recife, este și singurul de 11 partide încoace și tot unica din precedentele 12 dispute în care nu a marcat. Pe teren propriu nu a mai pierdut de 6 etape, 5 dintre ele câștigate. De altfel, ”alb-negrii” au suferit acasă doar două din totalul de 10 eșecuri, pe lângă două remize și 13 succese, nemarcând în 3 dintre acestea.

Vitoria se comportă bine în ofensivă, cu 43 de reușite, însă deține una dintre cele mai fragile defensive, întrecută de 48 de ori. Nu s-a mai înclinat de două partide, cu un egal și un succes, rezultate precedate însă de 4 înfrângeri consecutive, toate la zero. Anterioarele 3 deplasări le-a terminat cu două insuccese și un egal la doi. Mai devreme venise cu un 4-1 de la Chapeco, al 3-lea succes stagional de pe teren străin, completat de 5 egaluri și 9 eșecuri.

În tur, Santos s-a impus cu 3-2 în al 3-lea duel direct câștigat. Vitoria nu a mai învins din noiembrie 2013, 2-0 acasă, unicul succes de 6 precedente încoace: la Santos nu a putut să triumfe niciodată.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SANTOS – VITORIA BAHIA

 

ATLETICO MINEIRO – PALMEIRAS, ora 01:00 (BRAZILIA SERIE A)

Va trece Palmeiras și de obstacolul Atletico Mineiro?

La Belo Horizonte are loc cel mai echilibrată înfruntare din etapa a 35-a. Față în față se află Atletico Mineiro, ocupanta locului 4, cu 60 de puncte, și Palmeiras, lider cu 70 de puncte. Această dispută este, totodată, una între cele mai prolifice echipe, golaveraj 56-44, respectiv 57-30.

Atletico a cedat neașteptat runda trecută, 0-2 la Coritiba, în al doilea joc la rând fără succes. Anterior terminase 2-2 cu Flamengo acasă, unde bifase și ultima victorie, 3-0 cu Figueirense, unica însă de 4 partide încoace. Pe teren propriu a avut de suferit doar în startului sezonului, când a cedat de două ori. Acum, acasă are legate 13 meciuri imbatabile, cu 12 victorii urmate de un nul. Echipa din Mineiro a marcat în 16 din cele 17 vizite primite.

Cu cele mai multe succese, 21, și cele mai puține înfrângeri, numai 6, Palmeiras  a învins în precedenta dispută, 1-0 acasă cu Internacional Porto Alegre, după ce tocmai cedase pe terenul lui Santos, 0-1. Acesta este unicul eșec din anterioarele 17 confruntări, 11 câștigate, și al 3-lea meci din respectiva serie în care nu a marcat. Același insucces a venit după 8 deplasări imbatabile, încheiate cu două remize (una ”albă”) și 6 triumfuri. De altfel, 5 din totalul de 6 eșecuri le-a încasat ”afară”, plus 3 egaluri și 9 victorii.

În tur, Atletico Mineiro i-a aplicat liderului singura înfrângere stagională acasă, scor 1-0. Mai mult, echipa în alb și negru este imbatabilă de 10 dueluri directe, cu un nul și 9 triumfuri. Ultimul succes realizat de Palmeiras datează din august 2010, scor 2-1 chiar la Belo Horizonte.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATLETICO MINEIRO – PALMEIRAS

 

DINAMO – TEAM HOLSTEBRO, ora 19:30 (HANDBAL LIGA CAMPIONILOR)

Dinamo trebuie să câștige ca să mai spere-n calificare

Dinamo este condamnată să o bată pe Team Tvis Holstebro pentru a mai păstra șanse de calificare. După 6 etape, formația bucureșteană ocupă abia locul 4, cu 4 puncte în cont. La rândul lor, danezii se găsesc pe a 6-a poziție, cu 3 puncte.

Deși a avut un start destul de bun, Dinamo vine acum după 3 eșecuri consecutive în grupă. Anterior realizase o victorie, 35-31 cu HK Motor, și două egaluri. Totuși, în propria sală, echipa antrenată de Eliodor Voica nu a cedat decât o dată și greu, 26-27 cu liderul neînvins Nantes. În toate competițiile, ei nu s-au mai impus de două jocuri și nu au decât un succes de 4 partide încoace: totuși, acasă au suferit numai o înfrângere în ultimele 13 vizite primite.

Holstrebo tocmai a realizat primul triumf din serie, 29-25 acasă cu Besiktas. În primele 5 confruntări nu a putut înregistra mai mult de un egal, urmat de 4 eșecuri la rând. Toate cele 3 deplasări de până acum s-au soldat cu înfrângeri, fiecare cu peste 30 de goluri primite. Indiferent de întrecere, danezii nu s-au impus decât o dată în anterioarele 3 jocuri și au încasat un singur eșec de 4 confruntări încoace: ”afară” nu au mai învins de 4 meciuri, toate pierdute.

Partida din tur s-a terminat fără învingătoare, 32-32, cu Dinamo egalată în ultima secundă dintr-o aruncare de la 7 metri. Aceasta a fost prima înfruntare din istorie dintre cele două formații.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DINAMO – TEAM HOLSTEBRO

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă