HAGI VREA SĂ REVINĂ PE PODIUM

HAGI VREA SĂ REVINĂ PE PODIUM

După un week-end suficient de agitat, cu destule partide ce au oferit spectacol, ziua de azi pare a fi una de tranzit spre duelurile din cupele europene ce vor urma. Avem un meci interesant de Liga 1, la capătul căruia Viitorul lui Hagi speră să revină pe podium, dar și confruntări interesante din Primera Division și Premier League. 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

CFR CLUJ – VIITORUL

Victoria este considerată obligatorie de ambele formații. CFR se vede nevoită să bată pentru a nu pierde contactul cu zona play-off, Viitorul – ca să rămînă lîngă podium. La gazde mai este o miză, pe bancă: un  nou eșec, după cel cu Craiova acasă și cu Dinamo în deplasare în Cupa Ligii, ar putea duce la demiterea antrenorului Francisc Dican. Un posibil înlocuitor ar fi Tibor Selymes, dat afară recent de Petrolul.

La Cluj se înfruntă două echipe dintre cele mai eficace. Amîndouă, însă, trec printr-o perioadă mai proastă. CFR nu a mai cîștigat de cînd a învins-o pe Dinamo în ”Ștefan cel Mare” în campionat, marcînd doar de trei ori în patru partide (două egaluri și două eșecuri, unul în Cupa Ligii), iar trupa lui Hagi a luat 4 puncte în ultimele 3 runde cu un singur gol dat, plus înfrîngerea cu Astra, 0-3 în Cupa Ligii.

Cu un egal s-a terminat partida din tur, 2-2 (Cernat 34 penalty, 56 penalty – Tade 12, Guima 16). Sezonul trecut, fiecare s-a impus pe terenul advers, CFR cu 2-0, Viitorul cu 2-1. Acum, principalii marcatori sînt Cristian Lopez, cu 5 reușite, dar spaniolul n-a mai punctat de o lună, respectiv Fl. Tănase și Cernat, cu cîte 4, ultimul abia revenit după o accidentare din urmă cu două luni.

Tot mai rău s-au comportat ardelenii acasă. Au avut patru victorii, apoi au scos un egal și o înfrîngere. Nici constănțenii nu stau nemaipomenit în deplasare: două egaluri și un eșec în ultimele trei vizite, fără să înscrie. Primii marchează mai mult la începutul reprizei secunde, ceilalți – la finalul primei părți.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CFR CLUJ – VIITORUL CONSTANȚA

 SWANSEA – STOKE

Imbatabilă este Swansea pe propria arenă. În patru partide, formația galeză a obținut două victorii, una cu Manchester United, apoi două remize cu rivale tari în deplasare, Everton și Tottenham. Totuși, de la meciul cu ”diavolii roșii” nu a mai cîștigat deloc în 4 partide, remizînd acasă și pierzînd de două ori în deplasare. Și așa, este singura echipă din ultimele zece din Premier League care nu are golaveraj negativ (10-10). Din cele 10 goluri înscrise, cîte patru au Gomis și Andre Ayew.

Cu trei partide la rînd fără eșec se prezintă Stoke pe ”Liberty Stadium”. De la un 0-2 ”afară” cu Arsenal, formația pregătită de Mark Hughes a realizat un egal și două succese, ultimul în deplasare. Pe terenul lui Swansea nu s-a mai impus însă tocmai din 1993!

Stagiunea anterioară fiecare a cîștigat acasă, Stoke cu 2-1, Swansea cu 2-0. La ”directe”, galezii sînt superiori: 7 victorii, 3 nuluri, 4 eșecuri.

”Este o perioadă cheie a sezonului, fiecare meci e foarte important. Orice punct cîntărește greu”, a zis tehnicianul gazdelor, Garry Monk. Sub comanda sa a revenit și Kyle Naughton, învoit deoarece soția sa a născut, în vreme ce Ayew și Shelvey, cu probleme medicale, s-au antrenat limitat.

La Stoke absentează golgeterul Mame Diouf (3 reușite), plecat din cauza decesului mamei sale, plus accidentații Shawcross și Given, incerți fiind Wilson și Xherdan Shaqiri. Hughes a declarat: ”Meciurile noastre cu Swansea au fost întotdeauna grele, mai ales pe terenul lor. Noi încercăm tot timpul să ne îmbunătăţim jocul, sper să se vadă şi în Ţara Galilor”.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SWANSEA – STOKE CITY

 GIJON – GRANADA

Mult mai bine se comportă Sporting Gijon pe teren străin decît pe cel propriu. Dacă din deplasare s-a întors cu două victorii, plus o remiză și un eșec, acasă nu a cîștigat deloc!. În trei etape, formația condusă de Abelardo abia a smuls un egal, dar cu Real Madrid, pe lîngă două înfrîngeri.

Și Granada are același obicei. Din cele doar patru puncte adunate, cu care deține ”lanterna roșie”, trei le-a adus din vizita de la Getafe. Nu a fost partidă în care defensiva să nu fie bătută.

O singură dată a cedat acasă Sporting în fața Granadei în 20 de meciuri, 0-1 în 1959. Totuși, a cîștigat doar unul din ultimele 5 dueluri directe, 2-0 în octombrie 2011. Iar adversara a pierdut doar două din ultimele cinci vizite în Primera, la Madrid cu Real și la Valencia, cu maximum un gol încasat.

Echipa din elita spaniolă cu cele mai multe degajări (217) și degajări cu capul (112) din acutuala ediție, Gijon nu poate conta pe portarul Cuellar, accidentat. Revine, în schimb, tînărul atacant Sanabria. Fost pe banca lui Sporting între 2012 și 2014, antrenorul Granadei, Jose Ramon Sandoval, l-a recuperat pe ”vîrful” Thievy Bonfouma, nu și pe Edgar, indisponibil.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SPORTING GIJON – GRANADA

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă