STUTTGART ÎNCĂ SPERĂ ÎN SALVARE

STUTTGART ÎNCĂ SPERĂ ÎN SALVARE

În ultimii ani, VfB Stuttgart s-a salvat cu mare greutate de la retrogradare și doar pe finalul stagiunilor. În sezonul trecut a terminat pe locul 14, acum două sezoane, pe 15, acum 3 sezoane, pe 12. Tendința pare să se mențină și-n acest campionat, chit că trupa la care evoluează și Alex Maxim a decis deja să schimbe antrenorul. Azi, cu cel mai slab golaveraj din Bundesliga, Stuttgart merge la Mainz, pe terenul unei echipe aflată într-un moment bun. E una dintre partidele de azi, cu meciuri din Primera Division, Ligue 1, dar și un interesant duel din campionatul Olandei. 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

MAINZ – STUTTGART, ora 21:30

De cinci runde nu a mai pierdut Mainz. Seria pozitivă, între care trei victorii, a ajutat-o să urce în Bundesliga pe a 7-a poziție, imediat sub zona cupelor continentale, cu 23 de puncte în 15 jocuri. Este ultima formație din clasament cu golaveraj pozitiv, 23-21. Pe teren propriu n-a avut jumătăți de măsură: patru triumfuri, ultimele două la rînd, și patru înfrîngeri.

Penultima, pe locul 17, cu doar 11 puncte, Stuttgart încă speră să se salveze de la retrogradare. A schimbat recent antrenorul, cu Jurgen Kramny instalat în locul lui Alexander Zorniger. Mutarea nu a avut încă efectul dorit. Maxim și colegii săi nu au cîștigat de patru partide, cu un singur punct obținut, runda trecută, 1-1 acasă cu Bremen, după ce în precedentele trei încasaseră cîte patru goluri. Ei au cea mai fragilă defensivă, învinsă de 36 de ori, și cel mai slab golaveraj, minus 17, fiind primii și la numărul de eșecuri, 11. Din deplasare au revenit cu un succes, un egal și 5 înfrîngeri, precedentele trei consecutive, mereu cu cel puțin patru goluri încasate.

Stuttgart s-a descurcat mai bine în duelurile directe din stagiunea anterioară, 1-1 ”afară”, 2-0 acasă. Ultima victorie a lui Mainz pe propria arenă a fost un 3-2 în august 2013, în vreme ce șvabii nu s-au mai impus pe ”Coface Arena” din septembrie 2005, scor 2-1.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA MAINZ – STUTTGART

RENNES – CAEN, ora 21:30

Pe locul 10 se află Rennes, cu 23 de puncte în 17 etape. Este ultima din clasament cu golaveraj pozitiv, 22-20, și sub ea nu există echipă cu atac mai bun. Poziția modestă e dată în special de multele rezultate de egalitate pe care le-a înregistrat pînă acum, 8, un capitol la care-i prima, alături de Lille. Doar în ultimele patru etape, nici una cîștigată, roș-negrii au remizat de trei ori, plus un 0-1 cu Marseille în precedenta vizită primită. Ei n-au învins acasă decît de două ori, ultima dată pe 29 august, 3-1 cu Toulouse, iar de atunci și-au mai trecut în cont pe teren propriu trei nuluri și tot atîtea înfrîngeri.

Cu 29 de puncte, Caen se găsește pe podium, treapta a treia, cu trimitere în eliminatoriile Champions League. Runda anterioară s-a împiedicat acasă de Lille (1-2) după patru partide consecutive fără eșec, două pe teren străin (o victorie, un egal). În general, ”afară” a alternat rezultatele.

Cinci jucători au probleme medicale în tabăra gazdelor, respectiv Zeffane, Mexer, Ntep, Cavare și golgeterul Grosicki. În aceeași situație sînt Beaulieu și Voisin, la adversari. Pînă acum, ambele formații au înscris peste două treimi dintre goluri în repriza secundă. Sezonul trecut, fiecare a cîștigat în deplasare: Rennes cu 1-0, Caen cu 4-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA RENNES – CAEN

HEERENVEEN – EXCELSIOR, ora 21:00

În urma unui start slab de sezon, Heerenveen a renunțat la antrenorul Dwight Lodeweges după un 2-5 acasă cu Feyenoord. Pe bancă a fost numit temporar, deși se crede că interimatul va dura pînă la finele stagiunii, venerabilul Foppe de Haan, dar nici tehnicianul de 72 de ani nu a putut face minuni. În ultima perioadă, echipa sa a intercalat victoriile cu eșecurile în meciuri în care, în general, s-a marcat mult. De pildă, 4-1 cu Twente și 3-0 cu Roda, plus 1-3 la Alkmaar și 2-5 cu Ajax la Amsterdam au fost rezultatele din ultimele patru runde. În total, acasă, alb-albaștrii au bifat trei victorii, trei remize și un eșec.

La Heerenveen, locul 11, cu 17 puncte în 15 runde, îi vine vecina de clasament Excelsior, cu același număr de puncte. Echipa din Rotterdam nu a pierdut de trei meciuri, cu două egaluri și un triumf. Din 12 septembrie, 0-3 la Zwolle, nu a mai cedat în deplasare. De atunci a obținut trei nuluri și două succese.

Gazdele nu se pot baza pe golgeterul Mitchell te Vrede (7 reușite), accidentat. Probleme medicale mai au Van Anholt, Namli, Voest, Schmidt, Huser, la fel ca Van Diermen și Damen, la rivali.

Ambele formații înscriu mai mult în repriza a doua. Heerenveen are cîte trei meciuri fără gol luat, respectiv înscris, raportul la Excelsior fiind de 3 la 6. Sezonul trecut fiecare s-a impus acasă: Heerenveen cu 2-0, Excelsior cu 3-0. Ultima a învins precedenta dată pe ”Abe Lenstra” cu 3-2, în martie 2011.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA HEERENVEEN – EXCELSIOR

GETAFE – REAL SOCIEDAD, ora 21:30

Getafe a cedat week-end-ul trecut pe ”Bernabeu” (1-4) după două partide fără eșec. A cîștigat, 2-0 cu Villarreal, ultimul meci de acasă, unde are un bilanț de patru victorii, un egal și două înfrîngeri, doar contra Barcelonei neputînd marca. În clasament ocupă locul 15, cu 14 puncte, trei peste zona retrogradării, mai ales din cauza defensivei, a treia cea mai slabă, întrecută de 23 de ori în 14 jocuri. În schimb, alb-albaștrii tocmai au legat patru partide cu gol marcat, ceea ce nu li s-a mai întîmplat din finalul stagiunii 2013-2014.

Pe a 13-a poziție, cu 15 puncte, Real Sociedad are cel mai bun golaveraj de la locurile 11 în jos, minus 3 (16-19). În ultima perioadă a alternat victoriile cu eșecurile, runda anterioră învingînd-o pe Eibar cu 2-1. Din deplasare s-a întors cu două triumfuri (atîtea cît tot sezonul trecut), o remiză și patru eșecuri, precedentele două la rînd, fără gol dat, însă cu 6 primite.

În ediția trecută, fiecare a cîștigat pe terenul celeilalte, Getafe cu 2-1, Sociedad cu 1-0. Bascii au punctat măcar o dată în anterioarele 6 dueluri directe, terminate cu două succese, două nuluri, două înfrîngeri.

Nu mai puțin de 11 dintre cele 16 reușite ale oaspeților sînt semnate de Imanol Agirretxe, adică un procent de 69 la sută. Folosit în 12 partide, atacantul de 28 de ani a înscris 6 goluri în 4 din ultimele 6 etape, dar nu a făcut-o deloc în precedentele două vizite.

AICI GĂSIȚI COTELE LA GETAFE – REAL SOCIEDAD

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă